top of page

About us

About Eleni

90551247_204373540847183_889740484108982

Hey there
Ονομάζομαι Ελένη Αλέισια Κατσέλη, είμαι 27 ετών και κατοικώ μόνιμα στη Γερμανία τα τελευταία 2 χρόνια. Κατάγομαι από την Αλβανία και μεγάλωσα στην Αθήνα από ενός έτους. Σπούδασα στο αγαπημένο μου Ρεθυμνο και γύρισα στην Αθήνα για το μεταπτυχιακό μου. Τον καιρό που σπούδαζα η αλήθεια είναι ότι πάντα προσπαθούσα να ξεκλέβω χρόνο για να ταξιδεύω, στην αρχή γύρω γύρω στην πανέμορφη Ελλάδα μας. Με το τέλος των σπουδών μου είχα κάνει και αλλά ταξίδια, προς την Ευρώπη, όποτε η αγάπη όλο και μεγάλωνε. Κάπου σε αυτό το σημείο αποφάσισα ότι θέλω να μεταναστεύσω, να γνωρίσω και άλλες χώρες, άλλους ανθρώπους και άλλες νοοτροπίες. Έτσι ήρθα στη Γερμανία, στο κέντρο της Ευρώπης, με στόχο να γνωρίσω και όλες τις κοντινές χώρες, να μάθω μια καινούργια ξένη γλώσσα πολύ πιο γρήγορα και να μάθω τη νοοτροπία τους.
Λατρεύω τον καφέ, το σούσι, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, το αγόρι μου και φυσικά τα ταξίδια και τις γνώσεις που παίρνω μέσα από αυτά. Προτιμώ να ξοδεύω λεφτά σε ταξίδια παρά σε ρούχα, τσάντες και γενικά υλικά αγαθά ( σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα σουβενίρ και τα μαγνητάκια μου που στολίζουν το ψυγείο μου!)
Τη Ντίνα Μάρκου, τη γνώρισα τυχαία αλλά και μοιραία όταν ακόμη ήμουν φοιτήτρια στην Κρήτη. Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε οικογένεια. Μοιραζόμαστε πολλές κοινές ιδέες, ιδανικά, στόχους και φυσικά την αγάπη μας για τα ταξίδια. Αποφασίσαμε λοιπόν να ενώσουμε όλα αυτά τα κοινά για να δημιουργήσουμε κάτι στο οποίο θα αποτυπωθούν οι ιδέες μας για ότι μας έχει κινήσει την περιέργεια, είτε αυτό είναι μια συνταγή την οποία την μάθαμε μέσα από τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους από πολλά μέρη της Ελλάδας η γενικά του κόσμου, είτε με διαφορά θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τους στόχους μας για επόμενα ταξίδια, μέσα από πλάνα για το πότε, που και τι θεωρούμε ως καλύτερη επιλογή για κάθε προορισμό και φυσικά σε budget που ο καθένας μας θα μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά και φυσικά ταξιδιωτικούς οδηγούς βασισμένους στις δικές μας εμπειρίες σε συνδυασμό με φωτογραφίες και βίντεο και για να γελάσετε προφανώς αλλά και για να πάρετε μια γεύση για το τι θα σας περιμένει εκεί.
Τα άρθρα μας θα μεταφράζονται επίσης στα αγγλικά και στα γερμανικά στη συνέχεια για τους φίλους μας από ξένες χώρες.
Συντονιστείτε λοιπόν, γιατί θα βάλουμε τα δυνατά μας. Fly me to infinity όποτε θα απογειωθούμε σύντομα.

About Dina

90627987_247748116258012_679197938116303

Ονομάζομαι Ντίνα Μάρκου και είμαι 27 χρονών ,γεννήθηκα και κατοικώ στηνΑθήνα.
Σπούδασα στην Καρδίτσα στο τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων από το 2012 έως και το 2017 (5 χρόνια ήταν αρκετά για να κάνω τα ταξίδια μου και να πάρω πτυχίο όπως καταλαβαίνετε!).
Από πολύ μικρή ηλικία ταξίδευα με τους γονείς μου με ένα παλιό
Τ1   που  οι ίδιοι είχαν διαμορφώσει στα μέτρα μας για να μπορεί να καλύπτει όλες μας τις ανάγκες και κατ επέκταση να μας συντροφεύει στα ταξίδια που κάναμε. Όχι αυτό είναι μάλλον είναι από κάποια ταινία που είδα πρόσφατα
Δεν ξεκίνησα από μικρή τα ταξίδια αλλά όπως θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα έκανα σχέδια για το πως και για το ποτέ θα μπορέσω να εξερευνήσω τον κόσμο .
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα αγαπημένα μου μέρη για να ξεκουράζω το μυαλό μου είναι τα λιμάνια και τα αεροδρόμια .Είμαι το άτομο που πάντα ψάχνει την ευκαιρία να φύγει ,να αποδράσει να δει καινούργια μέρη ,να ζήσει εμπειρίες και να δημιουργήσει αναμνήσεις.
Με την Ελένη γνωριστήκαμε στο σχολείο ...Δεν είναι τυχαία η συνάντηση μας λοιπόν όπως λέει !Αλλά ,ταιριάξαμε τόσο πολύ σε όλα και έτσι γίναμε οικογένεια .
Ένα από τα πολλά πράγματα που μας ενώνουν είναι η αγάπη μας για τα ταξίδια και ακριβώς επειδή στις μέρες μας οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε πως δεν έχουν χρόνο να ψάξουν για να ταξιδέψουν το blog αυτό το κάναμε για να παροτρύνουμε άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν ,να δώσουμε πληροφορίες και tips από τα ταξίδια μας καθώς να μοιραστούμε και τις εμπειρίες μας μαζί σας .

Προσδεθείτε γιατί σύντομα απογειωνόμαστε.

bottom of page